Adanada cinayet

Adanada cinayet

Bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

ADANA (AA) - Sokakta silahlı saldırıya uğrayan bir kişi, yaşamını yitirdi. 

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde silah sesleri üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri, yerde hareketsiz yatan bir kişi gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu ölen kişinin Abdullah Heybeli (28) olduğunu tespit etti.

Heybelinin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede 8 boş kovan bulundu. 

Polis, olaya karıştıkları iddia edilen Yaşar T, Hayrettin T, Cabbar A ve Mehmet Arif K'yı gözaltına aldı.

Heybeli'nin Antalya'da iş makinesi operatörü olan eniştesiyle birlikte çalıştığı, Kurban Bayramı tatilini geçirmek için memleketi Adana'ya geldiği ve tekrar Antalya'ya dönmek için hazırlık yaptığı belirtildi.

- "Aynı acıyı ikinci kez yaşadı"

Öte yandan Heybeli'nin teşhisi için Adli Tıp Kurumu morguna gelen ablası Emine Kaplan'ın aynı acıyı ikinci kez yaşadığı öğrenildi. Kaplan'ın 2005 yılında öldürülen eşi Barış Kaplan'ın cesedini teşhis için yine aynı morga geldiği belirtildi.

Kaplan, “Kardeşim bizi ziyarete gelmişti. Keşke göndermeseydim. Kardeşimin kanını yerde bırakmayacağım” diyerek gözyaşı döktü.