Asena'dan canlı yayında dans dersi

Asena'dan canlı yayında dans dersi

Asena, Her Şey Dahil'de hem nefes kesen dans gösterisiyle hem de canlı yayında verdiği dans dersiyle seyircileri adeta büyüledi.

Ekranların en eğlenceli programı ‘Her Şey Dahil’ Çağla Şikel Altuğ ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında yer alan ünlü oryantal Asena, hem nefes kesen dans gösterisiyle hem de canlı yayında verdiği dans dersiyle seyircileri adeta büyüledi.

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan “Her Şey Dahil” bugün izleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Çağla Şikel Altuğ ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen programda, ünlü oryantal Asena rüzgarı esti. Asena’nın yaptığı dans figürleri herkesi büyüledi. Kıvrak dans hareketlerini stüdyodaki seyircilere de gösteren Asena, izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Asena’nın vücut hareketlerini yapmaya çalışan Çağla Şikel’de zor anlar yaşadı.