Gediz’de 3.etap Toki Konutları İçin Kura Çekimi

Gediz’de 3.etap Toki Konutları İçin Kura Çekimi

Gediz Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde Umurbey Mahallesinde yapılan 3.Etap TOKİ Konutlarının sahiplerinin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

- Gediz Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde Umurbey Mahallesinde yapılan 3.Etap TOKİ Konutlarının sahiplerinin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Gediz Kültür Merkezinde 196 adet 2+1 konutun hak sahiplerine teslimi için yapılan kura çekilişinde bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile üçüncüsü gerçekleştirilen ve yapımı tamamlanan konutların hak sahiplerinin belirlemesini gerçekleştiriyoruz.

3.etap konut sürecinde konut sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız bugün kendi evlerini çekilen kura ile öğrenebilecektir. Hepinizin yeni evleri hayırlı uğurlu olsun.

İlçemiz gerçekleştirilen yatırımlar ile giderek büyümektedir. Bu büyüme doğal olarak konut açığına sebebiyet vermektedir. Bu bakımdan ilçemizde dördüncü etap konutlar için müracaat edilecektir. 4.etap konutlar için anket çalışmaları belediyemizde devam etmektedir” dedi.

Konuşmasının ardından ilk kurayı çeken Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ev sahibi olma heyecanı yaşayan 196 kişiden birisi olan Fatma Akgül’ün konutunu belirleyerek kendisini kutladı.(MA-EFE)

GEDİZ’DE 3.ETAP TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ

GEDİZ’DE 3.ETAP TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ

GEDİZ’DE 3.ETAP TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ