Konforlu Ulaşıma Yeni Hatlar

Konforlu Ulaşıma Yeni Hatlar

Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, Bursalıları konforlu ulaşımla buluşturmak için besleme hatlarına yenilerini ekledi.

- Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, Bursalıları konforlu ulaşımla buluşturmak için besleme hatlarına yenilerini ekledi.

BursaRay hattının uzatılmasıyla birlikte hafif raylı sistem istasyonlarından hizmet veren bazı hatlarda değişiklik yapıldı. Şehir içinde konforlu ulaşımı sağlamak için hatları düzenleyen BURULAŞ, BursaRay’ın Uludağ Üniversitesi ve Emek’e uzamasıyla oluşan ihtiyacı göz önüne alarak, otobüs hatlarında da düzenleme yaptı. BURULAŞ’ın talebi üzerine UKOME tarafından belirlenen yeni düzenleme ile 1/M, 1/GY, B/36, B/36-A ile B/36-C hatları Organize Sanayi İstasyonu yerine Emek İstasyonu’ndan kalkış yapacak. Mudanya’ya gitmek isteyenler hafif raylı sistemi 2.5 kilometre daha fazla kullanacak. Mudanya ile Bursa arasında ulaşımı sağlayan minibüsler de yine Emek İstasyonu’ndan hizmet verecek.

1/GY: Güzelyalı - Yeni Mudanya Yolu - Geçit - Emek İstasyonu

1/M: Arnavutköy - Mudanya - Mudanya Yolu - Geçit - Emek İstasyonu

B/36: Eğitim Caddesi - Eski Bursa Mudanya Yolu - Geçit - Emek İstasyonu

B/36-A: Çekrice - Balabancık - Yenice Köy - Dedeköy - Hasköy - Bursa Yolu Caddesi - Eski Mudanya Yolu Caddesi - Geçit - Emek İstasyonu

B/36-C: Aydınpınar - Göktaş Aydınpınar Evleri - Aydın Köy - Mühendisler Sitesi -

Göktaş Aydınpınar Evleri - Eski Mudanya Caddesi - Geçit - Emek İstasyonu.

 KONFORLU ULAŞIMA YENİ HATLAR

 KONFORLU ULAŞIMA YENİ HATLAR