Sakaryada ki cinayetin zanlısı yakalandı

Sakaryada ki cinayetin zanlısı yakalandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ‘bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunan Adem Toska'yı öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı ile ona yardım ettiği ileri sürülen...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ‘bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunan Adem Toska'yı öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı ile ona yardım ettiği ileri sürülen kişi yakalandı. İki yıl önce de İstanbul'da işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak arandığı öne sürülen katil zanlısının, ağabeyinin cezaevine girmesinden maktulü sorumlu tuttuğu ve bu nedenle cinayeti işlediği iddia ediliyor.

Güneşler Mahallesi Zirai Aletler Sanayi Sitesi’ndeki bir çay ocağında dün Adem Toska’nın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili çalışma yürüten asayiş şube cinayet büro görevlileri, cinayeti S.A.'nın (30) işlediğini belirledi.

Çalışmalarını yoğunlaştıran cinayet büro dedektifleri, şüpheliyi ve kendisine yardım ettiği ileri sürülen O.C.A.'yı Güneşler Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.

Gözaltına alınan katil zanlısının 2012 yılında İstanbul Esenyurt'ta işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak arandığı, yurt dışına kaçtıktan sonra cinayet için kaçak yollarla ülkeye giriş yaptığı belirlendi.

S.A'nın ağabeyinin cezaevine girmesinden Toska'yı sorumlu tuttuğu ve bu nedenle cinayeti işlediği ileri sürüldü.

Katil zanlısının, bir süre Toska'yı takip ettikten sonra cinayeti işlediği iddia edildi.

Öldürülen Adem Toska, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta farklı kullanıcı adıyla açtığı hesapta 15 Ekim’de ‘Bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunmuştu. CİHAN