Şehit Aileleri Şanlıurfa’da Yemekte Buluştu

Şehit Aileleri Şanlıurfa’da Yemekte Buluştu

Karabük Valisi İzzettin KüçükÜ'ün katkılarıyla moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Şanlıurfa gezisine katılan şehit aileleri gezinin son gününde yemekte bir araya geldi.

- Karabük Valisi İzzettin KüçükÜ'ün katkılarıyla moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Şanlıurfa gezisine katılan şehit aileleri gezinin son gününde yemekte bir araya geldi.

İki günlük Şanlıurfa gezisinde başta Harran Ovası ve Balıklı Göl gibi turistlik mekanlarını gezen 45 kişilik şehit ailesi ve yakınları, dönüş öncesi ise akşam yemeğinde Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve dernek üyeleriyle bir araya geldiler. Yemekte kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Karabüklü şehit ailelerini illerinde görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Sizleri burada görmekten son derece mutlu olduk. Keşke sizlere daha fazla zaman ayırabilseydik. Ben sizleri bizlerle buluşturan Karabük Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür ediyorum. Sizleri ileride tekrar ilimizde görmekten mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Karabük Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Esen ise, Karabüklü şehit ailelerinin, Şanlıurfa ilindeki şehit ailelerine sonsuz sevgilerini getirdiklerini belirterek, “Şanlıurfa gerçekten ülkemizin en güzel illerinden bir tanesi. Bir gün boyunca süren gezimiz sırasında bir çok güzel yeri gezme fırsatı bulduk. Buradan çok güzel anılarla Karabük’e dönüyoruz. Ben öncelikle böyle bir gezinin bizlere düzenlenmesinde destek ve himayelerini esirgemeyen çok değerli Karabük Valimiz İzzettin Küçük’e teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerle yakından ilgilenen ve koordinasyonu sağlayan Valiliğimiz Şehit Yakınları ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü personeline de teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugünün bir başka güzelliği de kader arkadaşlarımız Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanımız ile bir araya gelmemiz oldu. Güzel bir gezi sonucu güzel anılarla Karabük’e dönüyoruz” diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİ ŞANLIURFA’DA YEMEKTE BULUŞTU

ŞEHİT AİLELERİ ŞANLIURFA’DA YEMEKTE BULUŞTU

ŞEHİT AİLELERİ ŞANLIURFA’DA YEMEKTE BULUŞTU