Vali Ufuk Erdenden Engellilere Jest

Vali Ufuk Erdenden Engellilere Jest

Kırşehir Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından doğum günü partisi düzenlendi.

Kırşehir Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından doğum günü partisi düzenlendi.

Doğum günü partisine Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden şeref konuğu olarak katıldı. Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından organize edilen ve ocak ayı içerisinde doğmuş olan kişilere yönelik yapılan doğum günü partisi beğeni topladı.

Engelsiz Yaşam Merkezinin faaliyetlerinin gün yüzüne çıkarılması adına yapılan doğum günü partisine, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Atak, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik, Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Servet Avkapan ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezinde ikamet eden Van'lı depremzedeler katıldı.

Engellilerin el becerilerini ortaya koydukları ve bir yıllık bir çalışmanın sergilendiği slayt ile başlayan programın açılış konuşmasını Engelsiz Yaşam Merkezi Kurucu Müdürü Hakan Vahapoğlu yaptı.

Vahapoğlu “Bizleri burada yalnız bırakmamanız yapmakta olduğumuz rehabilite çalışmaları açısından çok önemli. Sizlerin verdiği destek ile moral bulan kurum çalışanlarımız ve rehabilite gören kardeşlerimiz çok mutlu oluyor. Sizlere canı gönülden teşekkür ederim.” dedi. Engelliler tarafından hazırlanan program ve gösterdikleri beceri salonda bulunanlarca alkış alırken, il protokolü program süresi boyunca salondan ayrılmadı.

Hazırlanmış olan gösteriyi beğeni ile takip ettiğini söyleyen Vali Mehmet Ufuk Erden ”Engelleri kaldırmak durumundayız. Biz burada bulunan ve engelli olarak nitelendirdiğimiz çocuklarımızla bir bütünüz. Her zaman birlik içerisinde olarak kardeşlerimize destek vermeliyiz.” ifadesini kullanarak doğum günü pastasını engelli çocuklarla beraber kesti. Program Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından hazırlanan ikramla son buldu.

VALİ UFUK ERDEN'DEN ENGELLİLERE JEST

VALİ UFUK ERDEN'DEN ENGELLİLERE JEST

VALİ UFUK ERDEN'DEN ENGELLİLERE JEST