Van Damme'dan ıslak imzalı özür

Van Damme'dan ıslak imzalı özür

Jean Claude Van Damme İstanbul gecelerindeki taşkınlığı için özür diledi.

Dünyaca ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme, geçtiğimiz perşembe günü İstanbul'da kendisini görüntüleyen muhabirlere saldırdığı için Sabah gazetesinin 'Van Damme'ın aksiyon gecesi' başlığıyla manşetine taşıdığı olayla ilgili özür diledi.

Usta oyuncu ıslak imzasıyla gönderdiği yazısında duygularını şöyle ifade etti: "Bugünkü gazetenizin ekinde hakkımda çıkan yazı için çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Ülkenizi her ziyaret ettiğimde çeşitli sebeplerle bir araya geldiğim Türk basın mensubu emekçileri ile her zaman karşılıklı iyi ilişkiler içinde olduğumuzu bilmenizi isterim.

HİSLERİMİ TÜRKÇE YAZDIRDIM

Salı gecesi bulunduğum bir mekandan ayrılırken tarafıma üzücü ifadelerde bulunan bir kişi nedeniyle sinirli olduğum bir anda bir fotoğrafçı arkadaş ile istemeyerek ve yanlışlıkla karşı karşıya kaldım. O sinirli anım sırasında olmaması gereken bu tatsız olayı yaşamış olmaktan dolayı üzgünüm. Kaldı ki arabama bindikten sonra şoför vasıtasıyla o basın görevlisine özrümün iletilmesini istedim. Tasvip edilmeyen o tatsızlıkların tekrarlanmaması dileğiyle... Yanlış ifade ve tercüme yorumlarına sebep vermemek için samimi hislerimi size Türkçe yazdırmaktayım."

Van Damme'dan ıslak imzalı özür - Resim : 1