1 Liraya Halı

1 Liraya Halı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan bir AVM, Güney Marmara’nın en ucuz AVM’si olmasının yanı sıra, kredi kartsız, vade farksız ve kefilsiz 10 ay 1 lira taksitle halı satmaya başladı.

- Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan bir AVM, Güney Marmara’nın en ucuz AVM’si olmasının yanı sıra, kredi kartsız, vade farksız ve kefilsiz 10 ay 1 lira taksitle halı satmaya başladı.

Uzun yıllar Bandırma çevresinde ünlenen Köroğlu AVM, çok sayıda tanınmış markanın yetkili satıcılığıyla, halıdan beyaz eşyaya, zücaciyeden ev tekstiline, mobilyadan elektrikli ev aletlerine, cep telefonundan elektroniğe kadar geniş ürün yelpazesiyle ve Güney Marmara’nın en ucuz fiyatlarıyla müşterilerin akınına uğruyor. Çevre illerde de bulunmak üzere 10 mağazası ve 350 çalışanı bulunan AVM, şube sayısını 15’e çıkartmayı hedefliyor.

Daha önce hiç görülmemiş kampanyalarla iddiasını ortaya koyan AVM’de, 10 ay 1’er liralık taksitlerle ve vade farksız halı satılmaya başlandı. Ayda 1 lira taksitle halı almak isteyen vatandaşlar, AVM merkezi ve şubelerine akın ediyor. Bir evin tüm ihtiyaçlarını ‘şimdi al 7 ay sonra öde’ şeklinde kampanyayla ürün alanlar, ürünleri kullanmaya başladıktan tam 200 gün sonra taksitlerini ödemeye başlıyor.

İlçedeki İnönü Caddesi üzerindeki AVM Müdiresi Gülten Güçkan, “Güney Marmara’da yükselen bir yıldız olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. 2015 yılında toplam 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. 1 TL taksitle başlattığımız halı satışlarımız yoğun talep görüyor. AVM’miz, satış sonrası servis desteği ile de müşterilerimizin yüzünü güldürüyor. Her ay yenilenen eşsiz kampanyalarımızı kaçırmayın” dedi.

1 LİRAYA HALI

1 LİRAYA HALI

1 LİRAYA HALI