102 yaşında öyle bir karar verdi ki..

102 yaşında öyle bir karar verdi ki..
Güncelleme:

İngiltere’de 102 yaşındaki yaşlı romantik George Kirby, 27 yıldır birlikte olduğu 91 yaşındaki sevgilisi Doreen Luckie’ye evlenme teklif etti.

Çiftin, Kirby 103 yaşına bastıktan sonra 12 Haziran günü evleneceği açıklandı. Nikahlarından sonra tarihin en yaşlı yeni evlileri ünvanını alacak olan çift, artık çocuklarının baskısına dayanamadıkları için evlenmeyi kabul ettiklerini söyledi.

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre Telegraph gazetesine konuşan Kirby “Sanırım artık evliliğin zamanı geldi. Ben gerçekten de yaşımı hissetmiyorum. Doreen genç kalmamı sağlıyor. Ama evlenme teklif ederken dizimin üzerine çökemedim. Çünkü çöksem ayağa kalkamazdım” dedi. Damat adayı sözlerine “Bir akşam yemek yiyorduk ve Doreen’e kısa süre için de olsa benimle evlenmek ister misin diye sordum. Evet dediğinde çok mutlu oldum” dedi.

"UTANGAÇ BİR GELİN OLMAYACAĞIM"
 
Doreen Luckie ise “Utangaç bir gelin olmayacağım ancak düğünü düşündükçe heyecanlanmadan edememiyorum” dedi. 

1-20150426121628.jpg

YAŞLILARI BİR ARAYA GETİREN BİR KURUM SAYESİNDE TANIŞMIŞLAR
 

Kirby, 1988 yılında, 76 yaşındayken yaşlılar için çöpçatanlık hizmetleri veren bir kurum sayesinde 36 yıllık eşini üç yıl önce kaybetmiş olan Luckie ile tanışmış. Çift iki yıl ilişki yaşadıktan sonra 1990 yılında birlikte yaşamaya başlamış ve o zamandan beri de hiç ayrılmamış. Kirby’nin 63 yaşındaki oğlunun düğünde sağdıçlık yapacağı da açıklandı.