120 TL'ye satılık ''first lady'' !

120 TL'ye satılık ''first lady'' !
Güncelleme:

IŞİD, ABD Başkanı’nın eşi Michelle Obama köle pazarında satılırsa, olası değeri yayınlandı.

Dabik isimli İngilizce yayımlanan derginin son sayısında, köle pazarlarını Batı medeniyetine taşıma sözü veriliyor ve mevcut “first lady” Michelle Obama’nın fazla para etmeyeceği, makul, erişilebilir fiyatı olacağı belirtiliyor.

Dabiq dergisinin sözde köşe yazarlarından Ümmiye Sümeyye el Muhacir terör örgütünün köle pazarlarını savunuyor: “Allah’a yemin ederim ki, yalandan bilgileri ve her toplantıda temelsiz bağırıp çağıran siyasi “doğru”cuların iradesine karşı köle pazarları kurulacaktır. Ve kim bilir, Michelle Obama’nın fiyatı dinarın üçte birini geçmeyecek, belki o bile fazla gelecek!”

(Bir altın dinar 360TL etmektedir. Yani Obama için “biçilen” değer 120 TL!)

Ümmiye Muhammed daha önceki sayılarda da Dabiq için yazılar kaleme almıştı ve erkekler kadar kadınların da IŞİD’in ilan ettiği hilafetin olduğu topraklara hicret etmelerinin zorunluluğundan bahsediyordu. Soyadının “Muhacir” olması, kendisinin de sözde hilafete hicret etmiş olduğuna delalet.

“Köle kızlar mı, Fahişelik mi?” başlığı taşıyan altı sayfalık yazısında, savaş yolu ile esir alınmasını savunuyor ve büyük bir sünnet olan uygulamada ilahi hikmet ve dini itikat olduğunu belirtiyor. Hatta, uygulamanın başlangıcında Hilafet askerlerinin köle ele geçirmesini kötü veya yanlış bir şeymiş gibi bahseden IŞİD destekçilerine kızıp azarlamıştı.

IŞİD kanunları ile ortaya çıkan ve ilk el şahitliği ile gündeme gelen kölelik kurumu, köle durumundaki insanlar için acımasız seks saldırıları ve yaşanılmaz koşullar içeriyor. İnsan hakları gruplarının yayınladığı son raporlara göre bazı Yezidi kadınların “İŞİD’li Efendi” ile yaşamaktansa ölümü seçtiğinden bahsetmektedir. Sonuçta “efendi” konumundaki bazı cihadcılar, kendilerini asmamaları için kölelerinin başörtülerine el koymaya başlamışlar.

Ümmiye Sümeyye’ye göre asıl insan hakları ihlali Batı’da kendi isteği ile fahişelik yapan kadınların yaptığıdır. Yazısını şöyle bitirmiş:“Kılıçla, kaba kuvvetle ele geçirildikten sonra şen bir savaşçı tarafından alınan köle kızların esareti insan hakları ihlali ve onlarla cinsel birleşme tecavüz!?!? Sizin neyiniz var? Olabilir mi böyle saçma bir yorum?”