13 yaşındaki kıza seri tecavüz

13 yaşındaki kıza seri tecavüz

Tekirdağ'da ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Z.K., adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 5 kişi tutuklandı.

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Z.K., adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 5 kişi tutuklandı.

Kapaklı İlçesi'nde Z.K.'nın okul çıkışı akşam eve gelmemesi üzerine, annesi kızını merak ederek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Şikayet üzerine harekete geçen polis, ortaokul öğrencisi Z.K.'yı bulmak için 4 arkadaşı ile görüştü. Yapılan arama çalışmalarında kısa sürede Z.K.'ye ulaşan polis, cinsel istismar olayını ortaya çıkardı. İddiaya göre yaklaşık bir yıldır Z.K. adlı kız öğrenci ile para karşılığı birlikte olan Çerkezköy'e bağlı Kızılpınar Mahallesi ve Kapaklı'da 5 şüpheli, gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı adli soruşturma yürütürken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı. Cinsel istismarla ilgili gözaltına alınan F.A., İ.G., Y.P., S.D. ve Ö.M. adlı şüpheliler emniyetteki soruşturmalarının ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çerkezköy adliyesine sevk edildi. Şüpheliler savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 5 şüpheli, "Küçük yaşta çocuğa taciz ve tecavüz" suçlamasıyla tutuklandı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Z.K., adlı kız çocuğunu Tekirdağ Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirdi.

DHA