15. Müsiad Uluslararası Fuarına 11 İzmir Firması Katılıyor

15. Müsiad Uluslararası Fuarına 11 İzmir Firması Katılıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Formu (IBF) hakkında bilgi verdi. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın her iki senede bir Uluslararası İş Forumu Kongresi ile eş z

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Formu (IBF) hakkında bilgi verdi. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın her iki senede bir Uluslararası İş Forumu Kongresi ile eş zamanlı olarak, Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla İstanbul’da düzenlendiğini kaydeden Ülkü, işadamları ile yatırımcıların bir araya getirilerek, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunulduğunu söyledi.

MÜSİAD Uluslararası Fuarının 1993 yılında İzmir Enternasyonal Fuar alanında başladığını ifade eden Ülkü, “Fuarımız açıldığı günden bugüne kadar toplam 1 milyon 800 bin üzerinde ziyaretçi sayısıyla bir marka haline gelmiştir. Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve işadamlarının katıldığı 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda 102 ülkeden gelecek 7.000’i aşkın misafir işadamıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlayacağız. 26 Kasım Çarşamba günü CNR Expo Center’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan fuarımıza bu yıl İzmir’den 11 firmanın stant açarak ürünlerini tanıtacaktır. 15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı’na katılan şirketler Ekonomi Bakanlığı ve IBF heyetleriyle birlikte diğer katılımcı firmalarla da ikili iş görüşmeleri yapma imkânına sahip olacaklar. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ikili iş görüşmeleri etkinliği, yerli firmaları uluslararası firmalarla aynı masada buluşturacak” dedi.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na İzmir’den katılan firmalar şu isimlerden oluştu;

1. ATARLAR PETROL LTD. ŞTİ.

2. AYAKDAŞ AYAKKABI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

3. BMC SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

4. ÇABUK İNŞAAT MİMAR. MÜH. TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

5. DOĞU ISITMA SOĞ. SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

6. FMS ÇELİK ZÜCCACİYE MEF. GIDA İNŞ. İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

7. GİZEM PEYZAJ VE ORGANİZASYON İNŞAAT. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

8. KENMAK HASTANE MALZEMELERİ A.Ş.

9. KONTROL BİLGİ SİSTEMLERİ ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK TIBBİ CİHAZLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

10. MECİTEFENDİ BİTKİSEL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

11. ÜLKÜ GRUP