16 yaşındaki kız sevgilisini bıçakladı

16 yaşındaki kız sevgilisini bıçakladı

Samsun'da 16 yaşındaki kız, 20 yaşındaki sevgilisini bıçaklandı.

Samsun’da, tartıştığı sevgilisi 16 yaşındaki S.G. tarafından kalbinden ve iki kolundan bıçaklanarak ağır yaralanan 20 yaşındaki Caner K. hastanede tedavi altına alındı. S.G. ise gözaltına alındı.

Olay bu Sabah merkez İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi Sahil Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre Caner K. ile sevgilisi S.G. buluşup Sahil Yolunda bir süre gezdikten sonra hayvanat bahçesinin bulunduğu yerdeki parka gitti. Burada iki sevgili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası S.G. çantasındaki bıçağı çıkartarak Caner K.’yı göğsünden ve her iki kolundan bıçakladı. Caner K. yaralı vaziyette olay yerinden yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra Atatürk Bulvarı üzerine çıkarak yoldan geçen bir otomobili durdurdu. Yaralı genci otomobile alan sürücü Gazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Caner K. durumunun ağır olması nedeniyle Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. 
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis genç kızı kısa süre sonra Canik İlçesi’nde yakalayıp gözaltına aldı. Yaşı küçük olan S.G. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilip hakkında soruşturma başlatıldı.