17 yaşındaki genç kıza iğrenç tuzak

17 yaşındaki genç kıza iğrenç tuzak

Fabrika çavuşu aileye anlattı, cinsel istismar ortaya çıktı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir tekstil fabrikasında çalışan 18 yaşından küçük S.U., aynı işyerinde çalıştığı G.U. ile iddiaya göre zorla cinsel ilişkiye girdi. Olayı gören fabrika çavuşunun durumu anlattığı G.U.'nun ailesi polise giderek şikayetçi oldu.

Keşan'daki bir tekstil fabrikasında işçi olan 17 yaşındaki S.U., aynı işyerinde çalışan 16 yaşındaki G.U. ile arkadaşlık kurdu. S.U., daha sonra gezme bahanesiyle bir eve götürdüğü G.U. ile zorla cinsel ilişkiye girdi. Olaydan bir süre sonra S.U., işyerinde öğle molası verildiği sırada G.U. ile yeniden zorla ilişkiye girdi.

Olayı fark eden fabrikanın çavuşu, G.U.'nun ailesine giderek durumu anlattı. Aile bunun üzerine Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek S.U.'dan şikayetçi oldu. G.U. polise verdiği ifadesinde S.U. ile 3 ay önce tanıştığını, arkadaşlık yaptığı şüphelinin yaklaşık 20 gün önce gezdikleri sırada kendisini bir eve götürerek zorla ilişkiye girdiğini söyledi. , Genç kız, S.U.'nun iki gün önce de çalıştıkları işyerinde öğlen molası sırasında tekrar zorla ilişkiye girdiğini anlattı.

Polis şikayet üzerine S.U.'yu gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

DHA