2 Aylık Bebekleriyle Düğünlerinde Oynadılar

2 Aylık Bebekleriyle Düğünlerinde Oynadılar

FİNLANDİYA'da emlakçılık yapan 28 yaşındaki Harun Özkan, orada tanıştığı 27 yaşındaki Minna Kytö ile memleketi Konya'nın Karapınar İlçesi'nde...

FİNLANDİYA'da emlakçılık yapan 28 yaşındaki Harun Özkan, orada tanıştığı 27 yaşındaki Minna Kytö ile memleketi Konya'nın Karapınar İlçesi'nde evlendi. Çift, düğüne kucaklarındaki 2 aylık bebekleri Belinay Özkan ile birlikte katıldı.

Karapınarlı Harun Özkan, 2 yıl önce çalışmak için Finlandiya'ya gitti. Orada emlakçılık yapan Özkan, Finlandiyalı Minna Kytö ile tanıştı. Birlikte yaşamaya başlayan çift, evlenme karadı aldı. Ailesinden uzak olan Harun Özkan, düğünü memleketinde yapmayı tercih etti. Çiftin geçen pazar günü Karapınar'da gerçekleşen düğününe, yakınları ve diğer davetliler katıldı. Çift, düğüne kucaklarındaki 2 aylık bebekleri Belinay Özkan ile birlikte katıldı. Düğünde Finlandiyalı gelin Minna Kytö'nün oyun havaları eşliğinde oynaması dikkat çekti.

Harun Özkan, "Minna ile birbirimizi ilk görüşte sevdik. Yuvamızı kurduk. Ama geleneklerimiz gereği sevdiklerimizin bu mutluluğumuza şahit olmaları için ilçemizde de düğün yaparak sevincimizi katmerledik" dedi.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı