• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7695
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Polise atacağı molotofla kendisi yandı
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
MİT ajanına infaz iddiası
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

2 gün önce uyarmışlar!

2 gün önce uyarmışlar!
Bugünkü Elazığ depreminden 2 gün önce Meclis’e bu rapor sunulmuş..
08 Mart 2010 / 16:40

Elazığ'da bugün yaşanan depremden iki gün önce Meclis Deprem Araştırma Komisyonu'nun, bölgede fay hatlarının aktif olduğu konusunda uyarıcı bir rapor sunduğu ortaya çıktı.

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu’na bilgi veren, deprem uzmanları, risk düzeyleri artan Anadolu’daki aktif fayların, İstanbul tartışmalarının gölgesinde kaldığını vurguladı. Meclis Deprem Araştırma Komisyonu’na bilgi veren, ODTÜ ve Gazi Üniversitesi araştırma merkezleri ile TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nden bilim insanları, risk düzeyleri artan Anadolu’daki aktif fayların, İstanbul tartışmalarının gölgesinde kaldığını vurguladı.

Deprem riski açısından ‘topun ağzındaki’ iller arasında Elazığ ve Malatya’nın bulunduğunu ifade eden ODTÜ Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Polat Gülkan, Bütün medyanın dikkati İstanbul üzerinde ama topun ağzında astında Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş var” dedi.

Gazi Üniversitesi’nden Bülent Özmen, depreme iyi hazırlanması gereken illeri Elazığ, Malatya Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya olarak sıraladı.

Ayrıca TÜBİTAK’tan Doç. Dr. Sedat İnan ise, “Elazığ, Sivrice, Malatya civarı çok aktif” uyarısında bulundu.

2610
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim