2. İstanbul Tasarım Bienali Resepsiyonu...

2. İstanbul Tasarım Bienali Resepsiyonu...

İSTANBUL Kültür Sanat Vakfı (İKSV) taarfından gerçekleştirilecek olan “2'nci İstanbul Tasarım Bienali" cumartesi günü kapılarını açıyor.Bianelin açılışı öncesi, bu akşam İKSV resmi konaklama sponsoru Martı İstanbul Otel'de bir...

İSTANBUL Kültür Sanat Vakfı (İKSV) taarfından gerçekleştirilecek olan “2'nci İstanbul Tasarım Bienali" cumartesi günü kapılarını açıyor.


Bianelin açılışı öncesi, bu akşam İKSV resmi konaklama sponsoru Martı İstanbul Otel'de bir resepsiyon düzenlendi.


Resepsiyona, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Bienal Küratörü Zoe Ryan, Direktör Deniz Ova'nın yanı sıra, sergide eserleri yer alan tasarımcı ve mimarlar, ulusal ve uluslararası basın mensupları, tasarım ve mimarlık dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


2'nci İstanbul Tasarım Bienali'nin Direktörlüğünü yapan Deniz Ova, gündüz saatlerinde bienalin ön izleme ve basın toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şu an kutlamasını yapıyoruz. 1-14 Kasım'da yer alacak bienalimiz. Ve ücretsiz gezilebiliyor olacak. Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda sergimiz yer alıyor. Temamız 'Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil'. Bu tema altında, tasarım bakış açısından geleceğimizin nasıl olabileceğine dair bir hayal kurmaya çalışıyoruz. Tasarımcılarımızın manifestolarını sorduk, manifestoları üzerinden bu sorgulamaları yapıyoruz" dedi.


Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilecek olan 2'nci İstanbul Tasarım Bienali sergisinde, 20'den fazla ülkeden katılan 200'ün üzerindeki tasarımcının, tasarım, teknoloji, moda, grafik, şehircilik, ürün tasarımı, film ve yemek gibi alanlarını kapsayan 53 proje yer alacak.

2. İSTANBUL TASARIM BİENALİ RESEPSİYONU...

2. İSTANBUL TASARIM BİENALİ RESEPSİYONU...

2. İSTANBUL TASARIM BİENALİ RESEPSİYONU...