2. ''Selfie'' heykeli İzmir'de

2. ''Selfie'' heykeli İzmir'de

Amasya Belediyesi'nin ardından bir belediye daha selfie heykeli yaptırdı.

Amasya Belediyesi'nin öz çekim yapan şehzade heykelinin ardından öz çekim temalı bir heykel de İzmir’deki Karşıyaka Belediyesi'nden geldi. Kente iki yeni park kazandıran Karşıyaka Belediyesinin yaptırdığı öz çekim yapan gençler heykeli dikkat çekti.

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan Girne Parkı, çağdaş kent mobilyaları ve estetik süs havuzları ile açıldı. En çok ilgiyi  öz çekim yapan gençler heykeli gördü. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyakalılar, heykellerin arasına girerek öz çekim yaptı.

29555421.jpg

“SADRAZAM DEĞİL, HALK SELFİESİ”

Yeşili ve doğayı korumak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bir yıldır sizin için ve sizden aldığımız güçle hizmet ediyoruz. Engelleri aşarak, barajları geçerek çalışıyoruz. Yeni açılan parklar Karşıyaka'ya çok yakıştı. Biz yeşili ve doğayı çok seviyoruz. Halkımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için yeni alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Modern kent mobilyaları ile ilçemizi güzelleştiriyoruz. Öz çekim (Selfie)  heykelimiz de beğenildi ama bizimki Sadrazam değil, halk selfiesi. Karşıyaka'ya hizmet etmeye ve ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.