2 Twitter hesabına ulaşılamıyor !

2 Twitter hesabına ulaşılamıyor !

Berkin Elvan soruşturmasına bakan Savcı Kiraz'ın rehin alınmasıyla ilgili anlık tweet atan iki hesap engellendiği görüldü.

Berkin Elvan soruşturmasına bakan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınmasıyla ilgili anlık paylaşımlar yapan ikinci Twitter hesabı engellendi.

Savcının rehin alınmasıyla ilgili örgüt adına fotoğraf ve yazı paylaşımı yapan ilk hesabın kapanması sonrasında yeni bir hesap açıldı.

@umutbizde12345 adlı hesaptan da bazı paylaşımlar yapıldı. Akşam saatlerinde bu hesabın Twitter tarafından engellendiği görüldü.

Yasa dışı bir örgüt tarafından kullandığını iddia edilen ilk Twitter hesabı ise hack'lenmişti.

@aysekosan123 kullanıcı adıyla 27 Mart'tan itibaren paylaşımlarına başlayan hesap, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alındığı fotoğrafları anlık olarak paylaşmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bozuk bir Türkçe ile paylaşımların yapıldığı gözlenen Twitter hesabının ilk paylaştığı tweet'lerin ise örgüt içerisindeki bir türlü gizli mesajlaşma olabileceği öne sürülüyor.        

28600083.jpg

Hesaptan en son "Bu hesaba el konulmustur" ve "Her şey TÜRK Halkı için"paylaşımları yapılırken, önceki paylaşımlarının tamamının silinmesi ise dikkat çekti.