• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 651,37
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Diyarbakır'ı karıştıran neden !
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

20 yaşında tenisi bıraktı

20 yaşında tenisi bıraktı
Çek bayan tenisçi Nicole Vaidisova, 20 yaşında tenisi bıraktığını açıkladı.
17 Mart 2010 Çarşamba 17:22

Çek Cumhuriyeti'nde yayımlanan Sport gazetesine açıklama yapan Vaidisova'nın eski antrenörü Ales Kodat, 2007'de 7. sıraya kadar yükseldiği dünya sıralamasında şu an 176. sırada bulunan Vaidisova'nın, tenisi bıraktığını söyledi.

Kodat, ''Menajeri bana geçen hafta Vaidisova'nın tenisi bırakma kararı aldığını söyledi. Artık tenis oynamaktan zevk almıyor. Bu anlaşılabilir, çünkü tenise çok erken yaşta başlamıştı.

Vaidisova'nın üvey babası da olan Kodat, Vaidisova'nın yakında dünya sıralamasında 17. sırada bulunan Çek Radek Stepanek ile evleneceğini söyledi.

Nicole Vaidisova, 2004'te 15 yaşındayken Vancouver'da ilk WTA turnuvasını kazanmıştı. Tenis yaşamı boyunca 6 turnuva kazanan Vaidisova, 2006'da Roland Garros'da da yarı final oynadı.

Etiketler: Final, Tenis
944
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim