20 yaşındaki kızın seks fantezisi karakolda bitti !

20 yaşındaki kızın seks fantezisi karakolda bitti !

Cinsel ilişki sırasında erkek arkadaşını yaralayan 20 yaşındaki kız karakolluk oldu.

Erkek arkadaşını sıyrık ve çizik içinde bırakan genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polislere "Çılgın bir cinsel ilişki yaşadık" dedi. Açıklamayı kabul etmeyen Florida polisi genç kadını aile içi şiddet suçlamasıyla tutukladı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE POLİS GELDİ

Amerika'nın Florida eyaletinin St. Petersburg şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Miracle Graves isimli kadın, 31 Ocak pazar günü erkek arkadaşı Harry Johnson ile tartışma yaşadı. Üç yıldır birlikte olan ve aynı daireyi paylaşan çiftin tartışması büyüyünce ihbar üzerine polis geldi.

GENÇ ADAM, KIZ ARKADAŞINI YALANLADI

Graves, olay yerine gelen polise verdiği ilk ifadede, erkek arkadaşıyla 'çılgınca bir cinsel ilişki' yaşadıklarını söyledi. Kız arkadaşının ifadesine karşın Johnson, karşılıklı rıza dahilinde bir cinsel ilişki olmadığını belirtti. Polislere iş birliği içinde bir tutum sergilemeyen genç adam, cinsel ilişkiye girmese kız arkadaşının işe gitmesine izin vermeyeceğini söyledi.

2 BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST KALDI

Polis Jason Evarts, Johnson'un yüzünde, boynunda, sağ kolunda ve sağ bacağında çizikler, küçük çapta kesikler tespit ederek tutanağa işledi. Graves'ta herhangi bir travma izine rastlanmadığı da kayıtlara geçti. Genç kadın tutuklanarak 2 bin dolar kefalet bedeli karşılığı nezarete kondu. Graves'in sabıka kaydında bir çok darp ve alkol alarak çevreye rahatsızlık verme suçları işlediği ortaya çıktı.