24 saat pencere kenarında bekledi, atladı

24 saat pencere kenarında bekledi, atladı

Antalya'da bir genç 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğundan kendini boşluğa bıraktı.

Antalya'da kendisini doktora götürmek isteyen babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki Cahit K., 24 saat sonra kendini boşluğa bıraktı.

Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi’ni başarıyla bitirdiği kaydedilen Cahit K.’yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., iddiaya göre çalıştığı hastanenin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi. Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit K., 10’ncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. Babası ve yanındakilerin evden çıkmasını isteyen Cahit K., komşuları tarafından da ikna edilemeyince polisehaber verildi.

24 saat sonra 10'uncu kattan atladı | Haber3 Video | Sitene Ekle

 
Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile ikna için konuşsa da başarılı olamadı. Anne Lale K.’nin su teklifini kabul edip çok az su tüketen Cahit K., saat 22.30 sıralarında ise anne ve babasının evden çıkması halinde pencereden ineceğini söyledi. Gencin anne ve babası evden ayrılmasına rağmen Cahit K. pencereden inmeyip bekleyişini sürdürdü. Cahit K. bu bekleyiş sırasında bir ara kardeşi Ece K. ile de 15 dakika kadar görüştü. Ancak kardeşinin ikna çabaları da yeterli olmadı.