24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, yaptığı yazılı açıklamada tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

- Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, yaptığı yazılı açıklamada tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, topluma, doğru ve tarafsız bilgi akışını sağlayarak ve çeşitli konularda kamuoyunu düşünceye sevk ederek; toplumun değerleri ile çatışmayan tartışmalar açan, milletin milli ve manevi değerlerine, hassasiyetlerine sahip çıkan, bireyleri içinde yaşadıkları toplumun ve tüm insanlığın sorunları konusunda bilinçlendiren basının, objektif ve tarafsız gerçekleri yansıtmak adına özgür olması gerektiğini belirtti.

Dr. Taş açıklamasında, “Ancak bu sayede toplumumuz bilinçlenebilecek, demokrasimiz gelişebilecek ve kökleşecektir. Nitekim, kamu yararını gözeterek, tarafsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyen ve etik ilkelerden ödün vermeden kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen basın müessesesi, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarındandır. Bu bağlamda bu yıl 106. yıl dönümünde demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biri olan basınımızın değerli emekçilerinin 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” sözlerine yer verdi.