25 Aralık'ı böyle protesto ettiler !

25 Aralık'ı böyle protesto ettiler !

100 kişilik grup 25 Aralık operasyonunu Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önüne giderek protesto etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde toplanan bir grup, 25 Aralık Operasyonu'nu ananas dağıtarak protesto etti.

25 Aralık operasyonlarının yıldönümü nedeniyle "Platform Siyah" üyesi yaklaşık 100 kişi saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde toplandı. Eylemciler, birbirlerine sarılarak zincir oluşturdu. Bazı eylemciler, “Biz de paralele verecek evlat yok ananas verelim” yazılı döviz açtı.

protesto-671.jpg

Grup adına Mehmet Can Erdündar yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün gelmiş olduğumuz noktada şükürler olsun ki liderimiz ve dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm ailesini hedefe koyan bu hain odak ve ona bağlı olan paralel yapılanmanın tam bir yıl önce bugün kurmuş olduğu tuzak, asla eski günlere dönmek istemeyen bilinçli ve duyarlı vatandaşlar tarafından bertaraf edildi.

protesto-2.jpg

Asıl amacı Recep Tayyip Erdoğan’ı hapsetmek ve onun yokluğunda ümmete bir kez daha pranga vurmak isteyen karanlık odak başarısızlığa ulaştı. Biz 'platform siyah' gençler olarak dönemin başbakanının hayırla anacaktır“dedi.

Açıklamanın ardından katılımcılara ananas dağıtıldı.

protesto-3.jpg