29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beşiktaş'ta yaşanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beşiktaş'ta yaşanacak

Cumhuriyet’in 93. yılı Beşiktaş’ta çok görkemli bir şölene dönüşecek. Onbinlerin katılacağı devasa Fener Alayı, genç yaşlı, çocuktan 93 kişinin oluşturacağı cumhuriyet halkası ve çok özel konserler…

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tüm İstanbullu ve Beşiktaşlı vatandaşları bir araya getireceği meşaleli yürüyüşlerin ve özel sürprizlerin yer alacağı, birbirinden ünlü sanatçıların Cumhuriyet Bayramına özel olarak seslendireceği muhteşem konserlerle kutlayacak.

“TÜRKİYE’NİN EN UZUN FENER ALAYI”

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 93. Yılı kutlamaları kapsamında binlerce vatandaş Balmumcudan Fener Alayı yürüyüşü ile birlikte Barbaros Meydanı’na yürüyecek. Yürüyüşte vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Beşiktaş belediye bandosunun bu güne özel olarak hazırladıkları marşlarla coşarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını doyasıya yaşayacaklar.  Yürüyüşün sona ermesi ardından Barbaros Meydanı’nı dolduran binlerce insan, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birbirinden değerli sanatçıların şarkılarını seslendireceği keyifli bir konser ile yaşayacak.

7 AYRI SANATÇIDAN DEV KONSER

Bora Öztoprak, Fuat Saka, Grup Gündoğarken, Hüsnü Arkan, Hüseyin Turan, Suat Suna ve Onur Uğuş gibi değerli sanatçıların sahne alacağı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği bu özel günde vatandaşlarla buluşacak. Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,  birbirinden değerli Cumhuriyet aşığı ünlü sanatçı ve binlerce vatandaş katılacak.

unnamed-023.jpg