3 parti ve rakip taraftarlardan teröre ortak tepki

3 parti ve rakip taraftarlardan teröre ortak tepki

Çanakkale'de AK Parti, CHP ve MHP ile rakip taraftarlar terör karşı ortak bir duruş sergiledi.

Çanakkale'de AK Parti, CHP ve MHP ile rakip takımların taraftarları, İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün meydana gelen hain saldırıyı tel'in için omuz omuza yürüdü. 3 partinin il başkanı, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çanakkale'de yaklaşık 2 bin kişi, teröre tepki maksadıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Burada toplanan vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Truva atına kadar yürüdü. Burada, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve MHP İl Başkanı Hakan Pınar, TBMM'de imzalanan ortak bildiriyi okudu. Ellerindeki Türk bayrakları ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne yürüyen vatandaşlar, burada saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. 3 partinin il başkanı, Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polislere başsağlığı dileklerinde bulundu.

Terör olayları Çanakkale'deki taraftarları da bir araya geldi. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor ve Çanakkale Dardanelspor taraftarları İskele Meydanı'nda toplanarak terörü lanetledi. Burada slogan atan taraftarlar, basın açıklaması yaptıktan sonra Truva atına yürüdü.

İHA