30 Ağustos Zafer Bayramı Kartalda Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kartalda Coşkuyla Kutlandı

Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutladı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Kartal, sizinle gurur duyuyorum" dedi.

- Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutladı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Kartal, sizinle gurur duyuyorum" dedi.

Kartallı Kazım Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, Kartal meydanına yürüdü. Meşaleler eşliğinde 250 metrelik dev Türk bayrağı ve Atatürk portreleriyle birlikte yürüyen Kartallılar renkli görüntüler oluşturdu. Kutlamalara katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Cumhuriyetin değerlerine, özgürlüğe, ülkenin geleceğine sahip çıkan Kartal, sizinle gurur duyuyorum. Bu millet canını feda etti. İnandı, inançları doğrultusunda mücadele etti. Bu milletin bin yıldır geleneği var, kültürü var, inancı var. Ama o inanç sadece yetmiyor. O inancı kararlılıkla eyleme dökecek bir beyine, bir lidere ihtiyacı vardı. İşte o Mustafa Kemal Atatürk'tü" şeklinde konuştu.

Coşkulu kalabalık daha sonra Kartal meydanında verilen Sarp konserine katıldı. Sarp, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.