• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -5 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 5 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -3 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
Kuzey Irak ilk defa PKK’ya sert çıktı
2 evladımız şehit düştü
İstanbul'a asıl kar şimdi geliyor !
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

30 dakika oynayacak!

30 dakika oynayacak!
Galatasaray'da sakatlığı sona eren Milan Baros, Ankaragücü maçında oyuna sonradan girecek.
13 Mart 2010 Cumartesi 08:45

Attığı ve attırdığı gollerle sarı kırmızılı camianın en sevdiği futbolcular arasına giren Çek golcü, son anda bir aksilik olmadığı taktirde yarınki Ankaragücü maçında kısa süre de olsa forma giyecek.

25 Ekim’deki Fenerbahçe derbisinde ayak tarak kemiğinin kırılmasının ardından iki kez ameliyat masasına yatan ve tam 136 gün futbol topundan uzak kalan Çek golcü, antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Frank Rijkaard’dan tam not aldı.

Rijkaard’ın isteği üzerine özel bir efor testine sokulan Baros’un test sonuçlarının son derece olumlu olduğu ve futbolcunun maçlarda ortalama 30 dakika görev alabilecek seviyeye geldiği belirtildi. Karşılaşmaya Jo ile başlayacak olan Rijkaard’ın, son dakikalarda Baros’a görev vermesi bekleniyor.

Rijkaard’ın ayrıca, sarı kart cezalısı olan Arda’nın yerine Dos Santos’u, Eskişehir maçında bekleneni veremeyen Servet ile Ayhan’ın yerlerine de Emre Güngör ve Mustafa Sarp’a şans vermesi bekleniyor.

Ali Naci KÜÇÜK/Hürriyet

747
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim