33 günür kayıptı, yine Müge Anlı buldu

33 günür kayıptı, yine Müge Anlı buldu

33 gündür kayıp olan Ayşe Güler bulundu!

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

İstanbul’da 20 Ağustos 2014 tarihinden itibaren annesi tarafından aranan, en son Samatya sahilinde olduğu belirlenen Ayşe Güler, 33 gün sonra ölü olarak bulundu.

Müge Anlı, Ayşe Güler’in kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara ulaştı. Buradan kayıp olarak aranan Ayşe Güler’in en son Samatya sahilinde bulunduğu bilgisine ulaştı. Bu durum üzerine Anlı’nın ekibi ve Ayşe Güler’in annesi Sema Güler ile Samatya sahili, çevresinde bulunan hastaneleri araştırdı, fakat bir sonuca ulaşılamadı. Son olarak Adli Tıp Kurumuna ulaşan Müge Anlı ve Sema Güler burada kayıp Ayşe Güler’in evden ‘alışverişe gidiyorum’ diyerek çıktığı 20 Ağustos Çarşamba günü Samatya sahilde özel bir aracın çarpması sonucu orada hayatını kaybettiği ve çarpan şahsın adliyeye sevk edildikten sonra tutuksuz yargılanılarak serbest bırakıldığı bilgisine ulaştı.

Kızının ölüm haberini 33 gün sonra alan acılı anne gözyaşlarıyla Müge Anlı ve ekibine “Siz ve ekibiniz olmasaydı bulamazdım, evladımın bir mezarı bile olmazdı sizin sayenizde kızım kimsesiz kalmadı” diyerek yapmış oldukları yardım için minnettar olduğunu dile getirdi.