• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 57.079
  • Dolar
  • 1,8245
  • Euro
  • 2,3295
  • Altın
  • 623,04
  • Ankara : 12 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 18 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
İstanbul bugün büyük bir tehlike atlattı !
Kadıköy’de yine arı dehşeti
Atama bekleyen öğretmenler dikkat
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

47 yaşında 18. kez gol kralı oldu

47 yaşında 18. kez gol kralı oldu
47 yaşındaki Recep Dalman, bu sezon 18. kez "gol kralı" olmayı başardı.
14 Şubat 2012 Salı 10:47

Aydın 1. Amatör Küme takımı Tuğlaspor'da forma giyen 47 yaşındaki Recep Dalman, bu sezon 18. kez ''gol kralı'' olmayı başardı.

Aydın 1. Akatör Küme'de geçen hafta şampiyonluğu garantileyen Tuğlaspor, Aydın Adnan Menderes Stadı'nda 12 Şubat Pazar günü Esnafspor ile sezonun son maçına çıktı.

Kendi evinde rakibini 7-1 yenerek en yakın rakibinin 8 puan önünde şampiyonluğunu ilan eden Tuğlaspor'da, takımı adına bu maçta 4 gol kaydeden Recep Dalman, bu sezon toplamda 21 gole ulaşarak 47 yaşında, 18. kez ''gol kralı'' oldu.

Dalman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 35 yıldır amatör liglerde top koşturduğunu belirterek, sezon başlamadan önce hedeflediği gol krallığına ve takımının şampiyonluğuna çok mutlu olduğunu söyledi.
 

Sahaya çıktığı zaman gençlere örnek olmaya çalıştığını ifade eden Dalman, ''34 yıllık futbol hayatımda, 19 kez şampiyonluk ve 18 kez de gol krallığı yaşadım. Halen devam ediyoruz. Bana kalırsa artık son diyorum, ama yöneticilerle oturup bir konuşacağız. Onlar benim bırakmamamı istiyor'' diye konuştu.

Kritik maçlarda kritik goller attı
        
Tuğlaspor Teknik Direktörü Şakir Konyalı ise antrenörlük yaşamındaki ilk sezonunda, kendisine şampiyonluk sevinci yaşattıkları için takımdaki tüm oyunculara teşekkür etti.

Şampiyonluk yolunda ilerlerken takım kaptanları Recep Dalman'ın kendilerine inanılmaz katkılarının olduğunu belirten Konyalı, ''Kritik maçlarda attığı kritik gollerle gerçekten takıma çok önemli katkıları oldu. Ve şampiyonluk yarışında bizi hep önde tuttu'' dedi.

Konyalı, Dalman ile daha önce aynı takımda top koşturduklarını, kendisinin futbolculuğu bırakmak durumunda kalırken, onun aynı azimle sahalarda gol peşinde koşmaya devam ettiğini dile getirerek, gelecek sezon da kendisini takımda görmek istediğini söyledi.
        
Kariyerinde 1020 golü var
        
Aydın 1. Amatör Küme Şampiyonu Tuğlaspor, 22,4 olarak yaş ortalamasına sahip bulunurken, amatör kümenin ''gol kralı'' Recep Duman ise takımın 30 yaş üstü tek futbolcusu konumunda bulunuyor.

Kulüp başkanlığını 37 yaşındaki Ertan Kaya'nın, teknik direktörlüğünü 38 yaşındaki Şakir Konyalı'nın yaptığı takımda, kaptanlık pazubandını başarıyla taşıyan Dalman'a, hem kulüp başkanı, hem de teknik direktörü ağabey olarak hitap ediyor.

Bu sezon attığı gollerle kariyerindeki gol sayısı bin 20'ye çıkartan Dalman, bu sezon oynanan 16 karşılaşmanın 15'inde ilk 11'de maça başlarken, sadece bir karşılaşmada oyuna sonradan dahil oldu.

Dalman, oynadığı 15 karşılaşmada hiç sarı ve kırmızı kart görmeyerek, sezonda gençlere fair play örneği de sergiledi. (Akşam)

670
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 1 yorum yapıldı.
  • Gol kralimisafir14 Şubat 2012 Salı 13:32

    FB bu adami satin alsin kesin sikesiz sampiyon olur. Bosu bosuna yabancilara dünyanin parasini harciyorlar, sampiyon olamayip rezil oluruz korkusuyla sike yapiyorlar!!!

    BeğendimBeğenmedim
MANŞETLER
TTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKETCHP ve BDP'den Erdoğan'a ağır salvolar !Kadınlara müjde ! Bu bir müjde...İki deprem arasında ilginç benzerlik !Çağlayan'da silahlı saldırı !Deniz Seki'ye 2. hapis cezası !Beşiktaş'tan yalanlama geldiKene kabusu geri döndü !Günün Karesi: Şehit babayla başbaşa...Bacağından bıçaklandı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim