6 polis gözaltına alındı !

6 polis gözaltına alındı !

Şanlıurfa'da biri müdür, biri başkomiser 6 polis gözaltına alındı.

Yolsuzluk, darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alınması kapsamında öğleden sonra Şanlıurfa’da biri müdür, biri başkomiser 6 polis gözaltına alındı.

Emniyet mensuplarına operasyon sürüyor. İstanbul merkezli baskınlar kapsamında bugün öğle saatlerinden sonra Şanlıurfa’nın Ceylanpınar, Hilvan, Viranşehir ilçe emniyetlerinde görevli biri müdür, biri başkomiser olmak üzere 6 polis memuru gözaltına alındı. TEM ekiplerince gözaltına alınan Müdür Çetin Erdemir, Başkomiser Erkan Ünal ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü’nden Şanlıurfa’ya atanan Hasan Yüksek’in de aralarında olduğu 6 kişinin bugün İstanbul’a gönderilmesi bekleniyor.

BAYRAĞI İNDİRMEDİK DİYE GÖZALTINDAYIZ

Emniyet mensuplarına İstanbul merkezli başlayan baskınlar, Şanlıurfa’ya da sıçradı. Şanlıurfa’da biri başkomiser 6 polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışı basın mensuplarının “Neden gözaltına alındınız?” sorusunu bir polis ‘vatan sağ olsun’ diyerek cevaplarken Başkomiser Erkan Ünal, “Herhalde bayrağı indirmediğimiz içindir.” şeklinde cevap verdi. Sağlık taramasının ardından gözaltına alınan polisler Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü. TEM’e alınan polisler avukatları ile görüştürülmedi.