8 Yaşındaki Doğuştan Ortopedik Engelli Nazlı’ya En Güzel Doğum Günü Hediyesi Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu’dan

8 Yaşındaki Doğuştan Ortopedik Engelli Nazlı’ya En Güzel Doğum Günü Hediyesi Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu’dan

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, doğuştan ortopedik engelli 8 yaşındaki Nazlı Aydın'a doğum günü hediyesi olarak özel donanımlı...

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, doğuştan ortopedik engelli 8 yaşındaki Nazlı Aydın'a doğum günü hediyesi olarak özel donanımlı tekerlekli sandalye hediye etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu'nun girişimleri ile minik Nazlı'nın tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrenen Başkan Kesimoğlu, duruma kayıtsız kalmayarak minik Nazlı'ya yeni bir tekerlekli sandalye hediye etti. Doğum gününü kutlayan Nazlı Aydın, aldığı hediye için "En güzel doğum günü hediyem" dedi.

Minik Nazlı'nın annesi Nalan Aydın da, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek, Kesimoğlu'na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Nazlı'nın mutlu olmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Minik kızımız Nazlı'nın tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Kendisine daha rahat edebileceği bir tekerlekli sandalye hediye ettik. Bu konuda minik Nazlı'ya yardımcı olmamızı sağlayan TSD Başkanı Arif Uzunoğlu'na da teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA