8 yıldır her yerde aranıyordu, yakalandı !

8 yıldır her yerde aranıyordu, yakalandı !

Tekirdağ'da adam öldürme suçundan aranan şüpheli 8 yıl sonra yakalandı.

Kasten adam öldürme suçundan 8 yıldır aranan şüpheli, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulaması sırasında yakalandı. Şüpheli, Çerkezköy Adliyesi'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından kesinleşmiş cezasının infazı için Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik aralıklarla gerçekleştirilen planlı asayiş uygulamaları kapsamında GBT kontrolü yapılan 56 yaşındaki Mehmet Bozkuş'un, kasten adam öldürme suçundan arandığı ortaya çıktı. İddiaya göre, 2008 yılında İstanbul'da Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kişiyi kasten öldüren Mehmet Bozkuş, olayın ardından kayıplara karıştı. Olayla ilgili devam eden mahkeme sonunda Bozkuş, kasten adam öldürmekten suçlu bulundu ve 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından asayiş uygulamasında yakalanan Mehmet Bozkuş, ekipler tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürülen Bozkuş, daha sonra Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Mehmet Bozkuş, adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakkındaki cezanın infazı için Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.