• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 55.734
  • Dolar
  • 1,8555
  • Euro
  • 2,3350
  • Altın
  • 615,82
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 17 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
13 bin Euro maaş alan danışman kim ?
Özel okullara 4+4+4 zammı
''Oğlum bak git'' dedi, gitmeyince...
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

''Açıklanmamış bir şeyler var''

''Açıklanmamış bir şeyler var''
Ali Dürüst, Antalyaspor ile berabere kaldıkları karşılaşmanın hakemi İlker Meral'ın yönetimini eleştirdi.
02 Şubat 2012 Perşembe 12:37

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın hakemi İlker Meral'ın yönetimini eleştirdi. Dürüst, Aydınlar'ın istifasını da yorumladı

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Dürüst, aldıkları puana baktıklarını belirterek, ''10 kişi kaldıktan sonra kaybettiğimize değil, aldığımız puana bakmak lazım. Maçta net penaltı pozisyonları var, hakem bir tanesini verdi. Artık bu maç geride kaldı. Futboldaki bu olumsuz hava sahadaki hakemi de etkilemiş diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Ali Dürüst, Milan Baros'un kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak, ''Ne kadar tahrik olursa olsun o kartı görmemesi lazım. Bu karta neden olan bir penaltı pozisyonu var. Ona isyanı var diye tahmin ediyorum. Tabi bunun affı yok. 10 kişi kaldıktan sonra çok mücadele edildi. Aldığımız bir puana bakacağız'' dedi.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Dürüst, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla oluşan otorite boşluğundan memnun olmadıklarını da anlatarak, ''Herhalde açıklanmamış bir takım şeyler var. Onları gördükten sonra açıklamayı yaparız. Ama tabi ki bu kaostan hiçbirimiz memnun değiliz. Bu belirsizlik, otorite boşluğu umut ediyorum ki sahalara olumsuz olarak yansımaz'' ifadelerini kullandı.

Dürüst, sarı-kırmızılı taraftarların karşılaşmada kendisine destek vermek amacıyla açtıkları pankartla ilgili olarak, şunları söyledi:

''Yönetim bir bütündür. Başkan başımızda, hep beraber Galatasaray'ı iyi yerlere getirmek için uğraşıyoruz. Geçen sezonu 8. olarak bitiren bir takımı lider duruma getirdik. Ama daha önümüzde çok yol var. Dolayısıyla bu kişilerin değil, hep beraber elde edilen bir başarıdır.''

TRANSFER

Ali Dürüst, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ı ileriye taşıyacak oyuncular almayı hedeflediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirterek, ''Çünkü ara dönemde oyuncu bulmak zor oluyor. Bulduğumuz oyuncu da yüksek maliyetli oluyor, kulübü de düşünmek lazım. Bu ara dönem sanki bir transfer dönemi olarak algılandı. Aslında yanlış olan budur. Yine de iki tane transfer yaptık. Bize katkı yapamayacak, büyük maliyetleri olan oyuncuları almayı düşünmedik. Dolayısıyla bu dönem böyle kapanmış oldu'' diye konuştu.

1389
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 9 yorum yapıldı.
  • SİZİ ÇÖPE ATSAK, ÇÖP BİLE KABUL ETMEZ ALİ VE AYSAL...misafir03 Şubat 2012 Cuma 19:12

    TAKIMA İKİ TAKVİYE YAPAMADINIZ... ALDIĞINIZ İKİ ADAMI TOPLASN YARIM TOPÇU ETMEZ... KÖRMÜYDÜNÜZ DE KEİTAYI ALMADINIZ... TABZON KADAR KAFANIZ ÇALIŞMADI MIDA OLCANI KAPTIRDINIZ... TAKIMIN BİR ALEXİ YOK, ALEXİ İZLERKEN HİÇ Mİ DERS ALMIYORSUNUZ DA, RONALDİNHOYU ALMADINIZ... LANET OLSUN SİZE... BİZİ NEFRET ETTİRDİNİZ TAKIMDAN... İNŞALLAH POLATTAN BETER OLUN.

    BeğendimBeğenmedim
  • ali dürüstmisafir02 Şubat 2012 Perşembe 20:43

    git bi transfer yap hakeme laf diyeceğine

    BeğendimBeğenmedim
  • ali dürüstmisafir02 Şubat 2012 Perşembe 18:03

    sen ali dede şundaki konuşmanla ve düşüncenle soyisminle tamamen ters orantılı lütfen soyismin gibi dürüst ol tamam

    BeğendimBeğenmedim
  • artık sonunuz geldimisafir02 Şubat 2012 Perşembe 17:47

    TFF deki entrikacınız ve her türlü ayak oyunlarını galatasaray için çok iiyi yapan ayıboğan gitti yazık olan size oldu artık sonunnuz geldi bunu iyi bilin sizin ayıboğanı çok ararsınız hemde çok futbol erkek oyunu beceremeyeceniz şeylerde hemen başlarına çamur atmaya suçlamaya kalkarsınız her maçtan sonra ağlarsınız yok hakem şunu yaptı yok bunu yaptı bedava penaltılarla galip gelirken hakemler iyi de şimdimi kötü siz alışmışsınız başkaların haklarını gas ederek pan almaya HADİ BAŞKA KAPIYA

    BeğendimBeğenmedim
  • paşa paşamisafir02 Şubat 2012 Perşembe 17:10

    eeee ulusoy yok penaltıda yok ali bey şikeciler hemen ardından geliyor lider bitirirse bakalım ne olacak yönetimde ha buarada antepten kimse gelmez mac varya kaleci iyi oda sakat.

    BeğendimBeğenmedim
1176248125DİĞER YORUMLAR
  • 1
  • 2
MANŞETLER
Havada panik !Aile boyu ÇILGIN eylem !Kadınları etkilemenin en kolay yoluDiyarbakır'da olay çıktı !PKK'lıların çaresizliği belgelendi !Savcı serbest kalmasına itiraz ettiİşte en düşük fiyatlı otomobillerBakan: Vur emrini o komutan verdi !Eşini ve çocuğunu öldürüp...TTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKET
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim