Acılı anne böyle intikam aldı: 25 ölü

Acılı anne böyle intikam aldı: 25 ölü
Güncelleme:

Oğlunun intikamını almak isteyen anne 25 militan öldürdü.

Afganistan'da gözleri önünde oğlunu katleden Taliban militanlarının peşine düşen bir anne, intikam almak için 25 Taliban militanını öldürdü.

İran'ın İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV, Afganistan'ın batısındaki Farah bölgesinde bir annenin, oğlunun intikamını almak için 25 Taliban militanını öldürdüğünü ve 5'ini de yaraladığını bildirdi.

NTV'de yer alan habere göre, Reza Gül isimli kadının polis oğlu, gözleri önünde Taliban militanları tarafından öldürüldü. Oğlunun intikamını almak için silaha sarılan Gül, kızı ve damadıyla birlikte Taliban militanlarının peşine düştü. Farah bölgesinde Taliban militanlarıyla çatışmaya giren anne Gül, 25 militanı öldürdü ve 5'ini de yaraladı. Çatışmanın 7 saat sürdüğü belirtildi. Taliban, olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

'MÜCADELENİN SEMBOLÜ OLACAK'

Olayla ilgili konuşan Afganistan İçişleri Bakanı sözcüsü Sadık Siddiki, oğlunun intikamını almak için silaha sarılan annenin, Taliban'a karşı verilen mücadelenin sembolü haline geleceğini söyledi.

ABD askerlerinin Afganistan'dan çekilme tarihi yaklaşırken, Taliban Afganistan güvenlik güçlerine saldırılarını artırdı. Afganistan'ın batısındaki Fatah bölgesi, Taliban'ın en etkili olduğu yerlerden biri olarak biliniyor.