• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 55.734
  • Dolar
  • 1,8555
  • Euro
  • 2,3350
  • Altın
  • 615,82
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 17 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
13 bin Euro maaş alan danışman kim ?
Özel okullara 4+4+4 zammı
''Oğlum bak git'' dedi, gitmeyince...
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Acun'un yanından neden ayrıldı?

Acun'un yanından neden ayrıldı?
Tanem Sivar'ı Türkiye'nin en ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı'nın sayesinde tanımıştık...
07 Şubat 2012 / 14:39

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı’nın ekranlara kazandırdığı yetenekli sunucu Tanem Sivar, başarılı bir televizyoncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İyi bir birikime ve aile geçmişine sahip olan zarif sunucu hayranları için çok özel açıklamalarda bulundu.

New York doğumlu Tanem Sivar, üniversiteyi San Diego’da okumuş. Küçüklüğünden beri çok seyahat eden Sivar’ın ailesi de farklı farklı ülkelerde yaşıyor. Uzun süre yurt dışı deneyiminden sonra Türkiye’de kalmaya karar veren Sivar, artık tek başına televizyon dünyasında kendini gösteriyor.

Sizi biz Acun Firarda programında tanıdık. Nasıl gelişti bu süreç, televizyona başlama hikayenizi kısaca anlatabilir misiniz?

Üniversiteden yeni mezun olmuştum. Öncesinde 5 yıl kadar yurt dışındaydım ve sinema, tv mezunu olmama rağmen tam olarak “nerede, ne yapacağım?” konusunda aklım karışıktı ve net bir fikrim yoktu. O sırada yakın arkadaşım Serhat beni Acun’la tanıştırdı. Acun beni hemen deneme çekimine Show Tv’ye çağırdı ve bir hafta sonra da birlikte çekimlere başladık. Acun Firarda ile ilk televizyon deneyimimi yaşamış oldum. Sonrasında 5-6 yıl bazen kamera önü bazen prodüksiyonda olmak üzere Acun Medya bünyesi altında çalıştım.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” programından neden ayrıldınız?

Acun Medya bir okul gibi oradan çok şey öğrendim ve bana inanılmaz tecrübeler kazandırdı. Ama artık tek başıma neler yapabileceğimi görmek ve öğrenmek istediğim bir sürece girdim. Kulis sunuculuğu çok keyfiliydi ama sanırım kendi programlarımın sunuculuğunu yapmaya başlama zamanım gelmişti. Yarın ne olur bilemem tabii ama bu ara bunu görüp tecrübe etmeye ihtiyacım vardı. Biraz da yorulmuştum ve dinlenmek istiyordum sanırım.

“ACUN ILICALI TELEVİZYONUN FORMÜLÜNÜ ÇÖZMÜŞ”

Size sık soruluyordur elbet ama Acun Ilıcalı’yı yakından tanıyan biri olarak onun başarısındaki sırrın ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Acun bir televizyon fenomeni olduysa bunun arkasında ciddi bir zeka ve matematik var. Kendisi televizyonun formülünü çözmüş ve Türk izleyicisini çok iyi tanıyor.

1251
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Havada panik !Aile boyu ÇILGIN eylem !Kadınları etkilemenin en kolay yoluDiyarbakır'da olay çıktı !PKK'lıların çaresizliği belgelendi !Savcı serbest kalmasına itiraz ettiİşte en düşük fiyatlı otomobillerBakan: Vur emrini o komutan verdi !Eşini ve çocuğunu öldürüp...TTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKET
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim