Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yozgat Pomem’i Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yozgat Pomem’i Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Polis Eğitim Merkezini (POMEM) ziyaret ederek, polis adaylarının 10 Nisan Günü'nü kutladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Polis Eğitim Merkezini (POMEM) ziyaret ederek, polis adaylarının 10 Nisan Günü'nü kutladı.

Bir dizi ziyarette bulunmak için memleketi Yozgat'a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat POMEM'i ziyaret ederek polis adayları ve emniyet görevlilerinin 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı.

Polis adaylarını selamlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, okul müdürü Şaban Kütükoğlu'dan bilgi aldı. Ziyarette öğrencilere hitap eden Bakan Bozdağ, bu günün, emniyet teşkilatı ve polisleri için tarihi bir gün olduğunu belirterek, "Sizlere başlayacağınız polislik mesleğinizde gönülden başarılar diliyorum. Şahsınızda halen görevini yapan, görevde bulunan bütün polislerimize ayrıca başarılar diliyorum. Ülkemizin huzuru, mutluluğu insanlarımızın huzur ve güvenliği için görev yaparken şehadet makamına yükselmiş bulunan bütün emniyet şehitlerimizi, güvenlik güçlerimize, şehadet makamına eren bütün şehitlerimize bir kez daha sizlerin huzurunda rahmet, minnet, şükran ve dua ile anıyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. İnanıyorum ki sizler, polis teşkilatımıza çok büyük güç katacaksınız" dedi.

İnsanların, Türkiye'nin dört bir yanında huzur ve güvenlik içerisinde yaşamalarına polis adaylarının büyük katkılar sunacağını vurgulayan Bozdağ, "Suçlularla, suçlulukla, terörle, milletin huzur ve güvenliğini bozan her türlü olumsuzlukla etkin bir mücadeleyi başarıyla yürüteceksiniz. Siz vazifenizi iyi yaptıkça insanımız da evinde rahat uyuyabilecek, sokaklarında rahat gezebilecek, pek çok imkanı özgürce kullanabilecektir. Polis teşkilatımız bugün geldiği nokta itibari ile ülkemizin dört bir yanında anayasamızın ve yasalarımızın kendilerini yüklediği görevi gerçekten büyük bir başarı ile yürütmektedir. Yapacağınız görevlerde Allah her zaman yardımcınız olsun, koruyucunuz olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, daha sonra polis adayı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.