Adalet Sarayı'nda kanlı olay !

Adalet Sarayı'nda kanlı olay !

Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nda bıçaklı saldırı: 12 yaralı

Avrupa’nın en büyük adalet sarayı olan Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın içinde çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı. Taraflar arasındaki kavga adliye önünde de sürdü. Buradaki kavgada ise 7 kişi bıçaklandı. Gözaltına alınanlardan bir kişinin üzerinden ise silah çıktı.

İstanbul Adalet Sarayı’nın içinde aynı davanın duruşmasını bekleyen taraflar arasında saat 12.00 sıralarında çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "Basit Yaralama", "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "Mala zarar verme" suçlarına ilişkin davayı bekleyen sanık ile mağdur taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından bıçak kullanıldı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVKEDİLDİ

Bıçak kullanılması üzerine mağdur taraf oldukları belirtilen Rüstem Demir, Zeki Demir, Orkun Demir, Erkan Köroğlu ve Mehmet Etreci çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralananlar olması üzerine adliyesi çok sayıda ambulans çağrıldı. Yaralılar ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

a.20111004162833.jpeg

9 KİŞİ GÖZALTINDA

Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra adliye dışında da taraflar arasında tekrar çıkan kavgada da 7 kişi daha yaralandı. Polis yaralama olayına karıştıkları iddia edilen 9 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Adliye önünde gözaltına alınan İhsan Demir’in üzerinden silah çıktığı öğrenildi. (Milliyet)