'Adana İşi' Filmin Ekibi Adana Demirspor'u Ziyaret Etti

'Adana İşi' Filmin Ekibi Adana Demirspor'u Ziyaret Etti

ADANA'da çekilen ve Adana Demirspor Kulübü'nün de konu edildiği "Adana işi" filminin ekibi Adana Demirspor Tesisleri'nde mavi lacivertli takım futbolcuları...

ADANA'da çekilen ve Adana Demirspor Kulübü'nün de konu edildiği "Adana işi" filminin ekibi Adana Demirspor Tesisleri'nde mavi lacivertli takım futbolcuları ve taraftarlarıyla bir araya geldi.

24 Eylül'de vizyona girecek olan, yapımcılığını Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği, yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür'ün yaptığı Adana İşi filminin oyuncuları Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş ve Melih Selçuk, filmde konu edilen Adana Demirspor'un futbolcuları ve taraftarlarıyla tesislerde buluştu. Yüzlerce taraftarların büyük ilgi gösterdiği buluşmada oyuncular üzerlerinde adlarının yazılı olduğu Adana Demirspor forması giyip, fotograf çektirdi.

Adana'da çekilen en büyük bütçeli film olma özelliğini taşıyan Adana İşi, 90'lı yıllarda Adana'da gerçekleştirilmiş bir banka soygununu komik bir dille anlatıyor.

Adana Demirspor'un başarıyı yakalayıp liderlik koltuğunda oturduğu bir süreçte Adana'da çekilen bir filmde yer almasının çok sevindirici olduğunu belirten Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü, film ekibine teşekkür edip, başarılar diledi.

Adana Demirsporluların kendilerine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden yapımcı Bilal Kalyoncu ise, "Filmimizde Adana Demirspor'u da konuk aldık. Çünkü Adana ile bütünleşen bir kulübümüz. Mavi lacivertli kulübün tesislerinde yüzlerce taraftarı karşımızda görünce hem şaşırdık hem de doğru bir iş yaptığımızı anladık. Şimdi 24 Eylül'ü heyecanla bekliyoruz. Filmimizin galasını da Adana'da yapacağız" dedi.

Öte yandan film ekibi, yüzlerce taraftarın tesislere gelerek aynı anda yaktıkları meşaleler ile görsel bir şölen yaşadı.

FOTOGRAF

Kaynak: Doğan Haber Ajansı