Adana Muhasebeciler Ve Mali Müşavirler Arası Kros Yarışması

Adana Muhasebeciler Ve Mali Müşavirler Arası Kros Yarışması

Adana Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışması Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirildi. Yarışmalara 80 sporcu katıldı.

- Adana Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışması Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirildi. Yarışmalara 80 sporcu katıldı.

Türkiye Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Adana Şube Başkanı Coşar, bu sezon ilkini gerçekleştirdikleri müsabakaları geleneksel hale getireceklerini, ayrıca destek veren Adana Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile yönetim kuruluna ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Şube Müdürü Kazım Tekin’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

1-7 Mart tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan “Muhasebeciler Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmaların amacına ulaştığının altını çizen Coşar, “ Bu yıl ilkini düzenlediğimiz 10 kilometrelik Erkekler ve Kadınlar arası kros yarışmaları düzenleyerek masa başında oturan üyelerimiz ve personellerini daha verimli daha aktif hale getirerek spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz.Gelecek yıl Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde illerinin oda başkanlarıyla görüşerek daha kapsamlı yarışlar düzenleyerek buradaki personellerimiz kaynaştırarak ortak yarış yapmayı planlıyoruz.”

Ayrıca yarışmalara Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Adana Oda Başkan Yardımcılarından Cemal Akbulut ve Ali Farsak ,Danışma Meclis Üyesi Mehmet Büyükyurtsever,Mali Müşavir Abdulkadir Arıkan ile Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur katıldı.

Yarışmalarda birinci olan sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Türkiye Muhasebeciler, Mali Müşavirler Adana Oda Başkanı Ahmet Coşar ve Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur verdi. Yarışmalarda birinci olan sporculara çeyrek Cumhuriyet altını verildi. Yarışmalar katılan tüm sporculara tişört, çikolata ve su dağıtıldı.

Yarışmalarda, erkeklerde birinci Murat Mazı (39.54), ikinci Mehmet Aslan (40.38), üçüncü Azizi Tahtacı (41.03) olurken kadınlarda ise birinci Yüksel Koç (49.43), ikinci Nihal Arık (54.30), üçüncü Gülşah Batman oldu.