Adanada 13 Polise Kişisel Verileri Usulsuz Ele Geçirme Suçlaması (2)

Adanada 13 Polise Kişisel Verileri Usulsuz Ele Geçirme Suçlaması (2)

2Sİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİAdana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında yakalama emri çıkartılan şube müdürü İbrahim Sağır ve polis memuru Cemil Baki, sağlık kontrolünden geçirildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'kişisel...

2Sİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında yakalama emri çıkartılan şube müdürü İbrahim Sağır ve polis memuru Cemil Baki, sağlık kontrolünden geçirildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'kişisel verileri usulsüz ele geçirme', 'yok edilmesi gereken verileri yok etmeme', 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında Sulh Ceza Hakimliği'nce yakalama kararı çıkartılan 13 emniyet personelinden şube müdürü İbrahim Sağır görev yaptığı Konya'dan, polis memuru Cemil Baki de görevini sürdürdüğü İstanbul'dan Adana'ya getirildi.

Adana Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Sağır ve Baki daha sonra Adana Eminiyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şube Müdürü İbrahim Sağır sağlık kontrolünden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, "Kolay gelsin" dedi.

FOTOĞRAFLI