Adana'da şok olay !

Adana'da şok olay !

Cep telefonu şarj cihazının kısa devre yapması sonucu TIR'da çıkan yangında 1 kişi ağır yaralandı.

Adana’da 21 yaşındaki Mehmet Nurullah Kaymaz, cep telefonunu şart ettiği cihazın kısa devre yapması sonucu TIR’da çıkan yangında ağır yaralandı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Sarıhamzalı Mahallesi’ndeki Nakliyatçılar Sitesi’nde meydana geldi. Mehmet Nurullah Kaymaz, TIR’ına mal yüklenmesi için sitenin otoparkında beklemeye başladı. Kaymaz, aracını çalıştırıp cep telefonunu şarj etmek için cihazı çakmaklığa taktı. İddiaya göre, bir süre sonra şarj aleti kısa devre yaptı ve TIR’ın elektrik aksamından dumanlar çıkmaya başladı. Uyuduğu için TIR’ın yandığını fark etmeyen Kaymaz da aracı ile birlikte alevlerin arasında kaldı. TIR’ın yandığını gören çevredekiler, tüplerle alevlere müdahale ederken, Kaymaz’a da seslenerek dışarı çıkmasını istedi. Uyku sersemi ile TIR’dan güçlükle inen Mehmet Nurullah Kaymaz’ın elbiseleri de alev aldı. Sağa sola koşuşturan Kaymaz’ın yanan kıyafetleri çevredekilerin yardımı ile söndürüldü. Çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kaymaz, götürüldüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Kaymaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken itfaiye ekipleri tarafından söndürülen TIR da kullanılamaz hale geldi. Çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.