Adanaspor - Giresunspor: 2-1 (Hazırlık Maçı)

Adanaspor - Giresunspor: 2-1 (Hazırlık Maçı)

AFYONKARAHİSAR'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor ve Giresunspor hazırlık maçında karşılaştı.

AFYONKARAHİSAR'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor ve Giresunspor hazırlık maçında karşılaştı. Maç, Adanaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Afyon Spor Kompleksi Afyon Arena Stadyumu'nda "Zafer Kupası Turnuvası" adıyla gerçekleştirilen hazırlık maçlarının ilki Adanaspor ile Giresunspor arasında oynandı. Şevket Şimşek'in yönettiği maça Giresunspor; Eser Altın, Berkan Yıldırım, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Rızvan Şahin, Rıdvan Sağlam, Baldvinson, Arif Şahin, Fevzi Özkan, Vedat Muriç ve Abdülaziz Solmaz ilk 11'iyle başlarken, Adanaspor ise; Mert Akyüz, Uğur Uruç, Mehmet Sak, Yakup Demir, Merthan Açıl, Rodrigues da Silva, Ahmet Dereli, Samican Keskin, Murat Yılmaz, Guaye, Hakan Yılmaz, İrfancan Eğribayat, Fahri Akyol, Yiğitcan Gölboyu ve Didi 11'iyle sahada yer aldı.

Maçın ilk yarısında Giresunspor, daha diri ve etkili göründü. 43'üncü dakikada sol kanattan atağa başlayan Giresunspor, uzun bir pasla atak yönünü sağ kanada taşıdı. Sağ korner çizgisine inen Fevzi, topu penaltı noktası üzerindeki Vedat Muriç'e yolladı. Topu plaseyle gelişine kaleye gönderen Muriç, Giresunspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda daha derli toplu görüntü çizen Adanaspor ortadan yaptığı ataklar ve köşe vuruşlarıyla tehlikeli oldu. 70'inci dakikada kazanılan kornerde top iki takım oyuncularının arasında kaldı. Karambolda turuncu siyahlı futbolcular topu üç kez kaleye gönderse de rakip defans ve kaleci Mert Akyüz topu çıkarmayı başardı. Defanstan üçüncü kez dönen topu sağ köşeye sert vuran Renan, skara eşitlik getirdi: 1-1. 73'üncü dakikada Adanaspor'un kullandığı köşe atışında penaltı noktası Yiğitcan Gölboyu kafayla topu ağlara gönderdi: 2-1. Maç Adanaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı