İşte Özer'in son durumu!
Karakter boyutu :







Adım adım Corinthians

Corinthians Başkan Yardımcısı Gobbi, Carlos ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi.
23 Kasım 2009 Pazartesi 18:05
Corinthians Başkan Yardımcısı Mario Gobbi, Roberto Carlos ile görüşmelerin iyi gittiğini kısa sürede transferle ilgili açıklama yapacaklarını duyurdu.
Takvim'in haberine göre; şu anda Carlos ile yaptıkları görüşmelerde bir sıkıntı olmadığını belirten Gobbi, Roberto Carlos'un Ocak ayından itibaren Corinthians forması giyeceğine emin olduklarını belirtti.
Carlos'un menajeri Fabiano Farah da, Lance'ye yaptığı açıklamada R3'ün hamile eşi Mariana Lucchon'un Brezilya'da doğurmasını istediğini belirtti. Bu nedenle de Carlos'un Brezilya'da kendisine yeni bir malikane bile satın aldığını açıkladı. Carlos'un tek üzüntüsünün ise babasının tuttuğu Santos'ta oynamak yerine Corinthians'ı seçmek olduğunu belirtti.
2291
Bu Kategorinin Diğer Haberleri
Son Dakika Haberleri
FOTO GALERİ
YAZARLAR
Türkiye Araştırması 2010




























