’Adıyaman İçin Çal 2’ Klibi Çekilecek

’Adıyaman İçin Çal 2’ Klibi Çekilecek

Adıyaman Do-re-mi Sanat Merkezi Sahibi ve Gitarist Kadir Korkmaz'ın katkılarıyla gerçekleştirilen "Adıyaman İçin Çal 1" klibi büyük beğeni toplarken,...

Adıyaman Do-re-mi Sanat Merkezi Sahibi ve Gitarist Kadir Korkmaz'ın katkılarıyla gerçekleştirilen "Adıyaman İçin Çal 1" klibi büyük beğeni toplarken, Adıyaman İçin Çal 2" klibinin yeni projesi kapsamında da dünya yıldızları Adıyaman'a geliyor.

Adıyaman Ağıdı ile bilinen Dünyaca Ünlü Üstat Hasan Cihat örter, "Adıyaman Yolu Yaman" şarkısı bestekarı Aranjör bestekar Yaşar Aydın, Ünlü Sanatçı Haluk Levent'in gitaristi Ünlü Gitarist Göktuğ Şenkal gibi isimlerin yer alacağı Adıyaman İçin Çal 2" projesinin büyük ses getireceği düşünülüyor.

Adıyaman İçin Çal 2 Projesi kapsamında yine Adıyaman'ın tarihi ve kültürel mekanlarında mahalli ve amatör sanatçıların yanı sıra dünyaca ünlü sanatçıların da seslendireceği klibin yeni yıl hediyesi olarak 1 Ocak'ta yayınlanacağını belirten Adıyaman Do-re-mi Sanat Merkezi Sahibi ve Gitarist Kadir Korkmaz, 26-28 Aralık tarihleri arasında bir gala yapacaklarını ve engelli vatandaşları da unutmadıklarını bu nedenle işitme engelli 9 yaşındaki bir kız çocuğuna da okuttuklarını ve klipte de işitme engelliler için işaret dilinin kullanılacağını belirtti.

Arşivci Mehmet İmir'in de projede önemli bir rol üstlendiğini belirten Kadir Korkmaz, "Bütün ilçelerden, birçok köyden, tarihi ve turistik mekanlar görüntü alındı. Projeye katkı sunan özellikle iş adamı Mahmut Yaman'a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan'a ve İl Jandarma Komutanı İbrahim Koyuer'e Sporcu Mustafa Küçükkaya'ya, Adıyaman Bisiklet topluluğuna, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönllü'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun yanı sıra Adıyaman Valiliği ile Adıyaman İl Özel İdaresi, Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ile Adıyaman Belediyesi'ne de teşekkür etmek istiyorum. Tut ilçemizde Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü bizler için 2000 Metrede Türk Bayrağını dalgalandırdı ve biz bunun Adıyaman için ortaya atılan bazı olumsuz söylentilere en güzel cevap olacağını düşünüyoruz. Ben bölgede sanat eksikliği gördüm ve böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Adıyaman ismini nasıl dünyaya tanıtırım diye düşündüm. Bu kapsamda ilçelere, köylere mezralara giderek çalışmalar başlattım. Ekmek yediğim yere hizmet etmek istedim. Bu kapsamda Rahmetli Adıyamanlı Sanatçımız Ragıp Binzet ağabeyimizin eseri olan Altın Yüzüğüm Kırıldı bestesine klip yapmaya karar verdik. Bu kapsamda Neslihan Binzet'e de teşekkür ediyorum desteğinden dolayı. Bu eserimizi sessel bir şölen haline getirerek Caz, Rock, Bluzz ve pop tadında farklı seslerle okuduk. Ben büyük beğeni toplayacağımızı düşünüyorum. İnşallah Adıyaman'ımızın ismini buraya gelecek olan dünya yıldızlarıyla tüm dünyaya duyuracağız" şeklinde konuştu.