Adıyamanda Hüsrev Kutluya Coşkulu Karşılama

Adıyamanda Hüsrev Kutluya Coşkulu Karşılama

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adıyaman Belediye Başkan Adayı gösterilen Fehmi Hüsrev Kutlu, kentte partililer tarafından coşkuyla karşıland...

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adıyaman Belediye Başkan Adayı gösterilen Fehmi Hüsrev Kutlu, kentte partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Ankara'dan Şanlıurfa'ya, buradan da karayoluyla Adıyaman'a gelen Ak Parti Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu için partililer ve vatandaşlar, Bölge Trafik önünde toplandı. Yüzlerce araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, kente gelen Kutlu'yu coşkuyla karşıladı. Beraberinde Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Metiner ve Salih Fırat ile gelen Kutlu, yaptığı konuşmada herkese hizmet vereceğini belirterek şöyle dedi:

"Türkiye'nin huzur kenti olan, birlik beraberlik kenti olan Adıyaman bir kez daha kardeşliğini gösterdi. Geçmişte aday adayı olan yarışmalar bir tarafa bırakılmıştır. Bugün Adıyaman tek vücuttur, tek sestir, herkes birlikte Adıyaman'ın geleceğini için AK Parti şemsiyesi altında bir araya gelmiştir. Ben bizi bu coşkuyla karşılayan insanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah takdir eder teveccüh buyurur başkan olursak; bütün halkımıza ayrım gözetmeksizin bir bütün halinde kardeş olarak hizmet vereceğimize inanıyorum."

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da, Adıyaman'ın bölgenin parlayan yıldızı konumuna geldiğini savunarak, "Şimdi bu değişim ve dönüşümle birlikte hep birlikte yeni bir heyecanla, aşkla, şevkle bayrağı aldığımız yerden Hüsrev Bey'le birlikte çok daha iyi yerlere çok daha yükseklere inşallah çıkartacağız" diye konuştu.

Karşılamanın ardından binlerce kişi ile Fehmi Hüsrev Kutlu ve beraberindekiler Adıyaman Ak Parti İl Binasına geçerek, tebrikleri kabul etti.

MA(HK/COŞ)