Adliyede gergin anlar !

Adliyede gergin anlar !

Rehine operasyonuna tanık olan Çağlayan Adliyesi'nde bir gerginlik daha yaşandı.

Dün akşam saatlerinde şehit edilen Savcı Kiraz olayının sabahında Çağlayan Adliyesi'nde yaşananlar pes artık dedirtti

Teröristler tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümü, adliyelerdeki güvenlik açığını gözler önüne serdi.. Aradan 24 saat bile geçmeden Çağlayan Adliyesi'nde bu sabah, avukatlar ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.. Üst araması yüzünden çıktığı öğrenilen tartışma anı cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi..

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümü, adliyelerdeki güvenlik açığını, gözler önüne serdi. Mesai saatinin başlamasıyla birlikte adliye binasına gelen bir gurup avukat, kapıda arama yapan güvenlik görevlileri ile tartıştı.

010420151606222082609_2.jpg

X-Ray cihazından geçmek istemeyen avukatlar üst armasına da itiraz edince adliye binası bir anda karıştı. Aralarında sivil polislerin de bulunduğu güvenlik görevlileri ile tartışan avukatların tehditleri, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi..

Olayların büyümemesi için önlem alan görevliler, adliye girişini boşalttı. Güvenlik güçlerine direnmekte ısrar eden bir avukat, kimlik tespiti için gözaltına alındı.