Afad Kurtaramayınca Polis Ve Vatandaş Kurtardı

Afad Kurtaramayınca Polis Ve Vatandaş Kurtardı

Suya atlayarak hayatını kaybeden şahsın cesedini AFAD ekiplerinin çıkaramaması yakınlarının tepkisini çekti.

Suya atlayarak hayatını kaybeden şahsın cesedini AFAD ekiplerinin çıkaramaması yakınlarının tepkisini çekti. Cesedi, Tunceli Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Erem ve Oktay Aslan isimli vatandaş nehre girerek çıkardı.

Tunceli'de Ali Demir (60) isimli vatandaş, iddiaya göre saat 10.30 sıralarında merkez Mameki Köprüsü'nden Munzur Nehri'ne atladı. Ali Demir'i fark eden vatandaşlar 112 ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi. Uzun süre müdahale edilemeyince Demir'in cansız bedeni su yüzeyine çıktı. Demir'in bedeni uzun süre su yüzeyinde beklemesine rağmen AFAD ekipleri tarafından müdahale edilmediği ileri sürüldü. Demir'in yakınları sinir krizi geçirerek suya atlamak istedi. Yakınları ve vatandaşlar AFAD ekibine tepki gösterdi.

Uzun bir bekleyişe rağmen AFAD ekipleri dik yamaçtan suya bot bırakamayınca, Ali Demir'in cansız bedenini Munzur Nehri'nin soğuk sularına atlayan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan isimli vatandaş çıkardı.

AFAD'A TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞLAR CESEDİ AMBULANSA KOYMADI

AFAD ve 112 ekiplerinin müdahalede yetersiz kalmasına tepki gösteren Demir'in yakınları ve vatandaşlar, cansız bedeni ambulans yerine özel bir otomobil ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan isimli vatandaşı ise çevredeki vatandaşlar tebrik etti. Takdirlerini ifade için bir vatandaş polisin elini öptü.