• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Afganistan'a roket saldırısı !

Afganistan'a roket saldırısı !
Afganistan'da meydana gelen 3 ayrı olayda toplam 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
15 Mart 2010 / 10:34

NATO sözcüsü, Afganistan'ın başkenti Kabil'in kuzeyindeki Bagram Hava Üssüne bu sabah düzenlenen roket saldırısında bir kişinin öldüğünü duyurdu.

Sözcü olay hakkında daha ayrıntılı açıklamada bulunmazken, Parvan vilayetine bağlı Bagram bölgesi polis şefi Abdullah Adil, yerel saatle 04.00'te üsse bir roket atıldığını belirtti.

Associated Press haber ajansına açıklamada bulunan bir Taliban sözcüsü ise üsse 2 roket atıldığını kaydetti.

Gazne vilayetinde yine bugün düzenlenen bombalı saldırıda da 3 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı. Polis yetkilileri, olayın ev eşyası taşıyan bir aracın yol kenarına yerleştirilen bir mayına çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti.
Paktika vilayetinde de, saldırı hazırlığındaki 3 intihar eylemcisi güvenlik güçlerince açılan ateş sonucu öldü.

Polis yetkilileri, Barmal bölgesinde intihar saldırısı düzenlemeyi planlayan saldırganların güvenlik güçlerinin bu sabah düzenlediği operasyonda öldüğünü duyurdu.

255
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim